Parlagfüvet láttál a II. kerületben? Vagy máshol? Jelezz! Tel: +36-1-224-0090 Email: szovetseg2ker@gmail.com

Kik vagyunk?

Szövetség a II. kerületért – Kerületünk az otthonunk

 

A II. kerület Budapest egyik legszebb városrésze. Sokféleségében is egységes, olyan, mint egy kis város, sőt, egy kis Magyarország Budapesten: a belvárosias, társasházas környezet épp úgy megtalálható ebben a kerületben, mint a csendesebb, eldugott hegyi utcácskák, a városi pihenésben verhetetlen Gül Baba Türbe, a nagyobb lakóközösségek magába foglaló háztömbök, mint a családi házas övezetek, egészen Pesthidegkútig.

Ez a sokszínűség nyitottságot, együttműködést, odafigyelést igényel. Ezért hoztuk létre a Szövetség a II. kerületért – Kerületünk az Otthonunk mozgalmaz, ami a kerület önkormányzatában egységes képviselőcsoportot alkot.

Csapatunkban részt vesz az MSZP, a DK, a Párbeszéd és több II. kerületi civil közösség képviselője, együtt alkotjuk a Szövetséget. Az önkormányzás nem pártérdekekről, hanem emberekről, hétköznapokról, mindennapi fejlődésről szól: erre szövetkezünk.

 

Őrsi Gergely frakcióvezető

 

Őrsi Gergely csapatunk vezetője, II. kerületi önkormányzati képviselő, egyben frakciónk első embere. Gergely több mint 10 éve dolgozik a kerületi önkormányzatban, a kerület egyik legaktívabb szolgálója. Vezetésével jött létre Szövetségünk a kerületben, az itt élők bármikor számíthatnak rá.

 

Képviselőink az önkormányzatban

 Kecskés Balázs

 Kovács Márton

 Dr. Varga Előd Bendegúz

Vissza a címlapra

Mobile version: Enabled